Bounce lockar hoppsugna i alla åldrar

Trampolinparken Bounce slog upp dörrarna i Kungens kurva redan 2016. Parken blev först ut av ett tiotal planerade i Norden och rymmer 4200 kvadratmeter av sammankopplade studsmattor. 

Trampolinparker har funnits i USA över tio år men i Sverige har trampolinerna eller studsmattorna som vi också kallar dem, mest skådats i våra trädgårdar. Nu har dessa urbana lekplatser fått rejält fotfäste i resten av världen och nya parker öppnar varje dag.

– Bounce gör actionsporten tillgänglig för alla, gammal som ung. Vi mår bra av att röra oss och här finns något för alla. Förutom att vi är Europas största hoppland har vi också att ha en stor parkour/free running avdelning av absolut världsklass säger Daniel Dersén, VD för Bounce Scandinavia.

Breddar utbudet i Kungens kurva

Första Bounce-anläggningen är på cirka 4 200 kvadratmeter och öppnades i fastigheten Segmentet i Kungens Kurva som ägs av Bonnier Fastigheter. Fastigheten är placerad alldeles intill den nya planerade infarten till Kungens Kurva från Förbifart Stockholm.

Bounce finns även i Göteborg och Malmö.

Här hittar du Bounce webbplats.

Jubel kring OS-satsning

Bolaget är även stor fastighetsägare i Flemingsberg (i Huddinge kommun) efter nyligen genomförda affärer där. – Vi är positiva till OS. Men frågan är ...